Recreanten

Je hoeft bij onze club echt geen competitiebeest te zijn. Als enthousiaste recreant kan je evenzeer genieten van het spel in een ontspannen sfeer. Of je nu volwassen of 55-plusser bent, er is voor iedereen een plek om badminton te spelen en plezier te hebben. Sluit je aan bij een enthousiaste groep spelers en word deel van een hechte gemeenschap die samenkomt om te spelen, te lachen en van de sport te genieten.

Recreatief badminton draait om het plezier van het spel en de sociale interactie. Samen met je medespelers speel je leuke wedstrijden en moedig je elkaar aan. Deze vriendschappen en de kameraadschap op en buiten het veld zijn onbetaalbaar en zullen je badmintonervaring verrijken.

Momenteel bieden we bij onze club twee verschillende groepen aan voor recreatieve spelers:

Volwassenen

Voor de volwassen recreatieve spelers bieden we speelmomenten op donderdagavond van 20u00 tot 22u30. Nieuwe leden krijgen indien gewenst de eerste weken begeleiding om ze op weg te helpen. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich snel thuis voelt en volop kan genieten van het spel.

55-plussers

Onze 55-plus groep komt samen op maandagmiddag van 13u30 tot 15u00. Dit is een geweldige gelegenheid om actief te blijven, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van een gezellige en sportieve middag. De focus ligt op plezier en sociale interactie, waarbij iedereen op zijn eigen tempo kan spelen.

Alle recreatieve spelers spelen met plastic shuttles die door de club worden voorzien, zodat je je alleen maar hoeft te concentreren op het spel en het plezier.

We hechten veel belang aan een aangename sfeer en vriendschappelijke relaties binnen de club. Door samen te spelen en te ontspannen, bouwen we een hechte gemeenschap op die we graag uitnodigen om deel uit te maken van ons team.

Aarzel dus niet langer en sluit je aan bij één van onze recreatieve badmintongroepen. We kijken er naar uit om je te verwelkomen bij onze club!