Competitiespelers

Bij onze club kun je deelnemen aan onze competitieploegen en jezelf meten met spelers van andere clubs. Sluit je aan bij een gepassioneerde groep spelers en deel uit van een hecht team dat samen traint en wedstrijden speelt. De competitieve sfeer zal je inspireren om het beste van jezelf te geven en je vaardigheden voortdurend te verbeteren.

Competitief badminton gaat niet alleen over individuele prestaties, maar ook over teamwerk. Samen met je teamgenoten zul je strategieën ontwikkelen, elkaar motiveren en elkaar naar grotere hoogten stuwen. Deze vriendschappen en kameraadschap op en buiten het veld zijn onbetaalbaar en zullen je badmintonervaring verrijken.

Momenteel hebben we bij onze club 3 competitieploegen op provinciaal niveau: 2 herenploegen en 1 gemengde ploeg.
De competitie start in september en loopt tot eind april. Gemiddeld spelen we tussen de 10 en 12 wedstrijden per seizoen waarbij we het opnemen tegen 6 à 7 andere ploegen in de reeks.

Als competitieve speler krijg je bij ons de kans om je vaardigheden te testen tegen de besten van de provincie. We bieden trainingsmomenten aan op donderdag van 20u00 tot 22u30 en op maandag van 18u30 tot 20u30. Tijdens deze trainingen kan je werken aan je techniek, tactiek en conditie zodat je op topniveau kunt spelen. Veren shuttles worden door de club voorzien, zowel voor de wedstrijden als de trainingen.

De jaarlijkse bijdrage voor een lidmaatschap als competitiespeler bedraagt €140. Dit lidgeld omvat onder andere de verzekering, de deelname aan de competitie en de toegang tot de trainingen. Speel je liever niet mee in de competitie maar wil je wel op hetzelfde niveau spelen, en met veren shuttles, dan is er de mogelijkheid om je aan te sluiten als 'aspirant competitie'. Voor deze optie betaal je €120 per jaar.

Als je lid wordt van onze club als competitiespeler, ben je verzekerd van een uitdagende sportieve ervaring. We hechten veel belang aan een aangename sfeer en vriendschappelijke relaties binnen de club. Door samen te spelen en te trainen, bouwen we een hechte gemeenschap op die we graag uitnodigen om deel uit te maken van ons team.

Aarzel dus niet langer en sluit je aan bij onze competitieve badmintonploegen. We kijken er naar uit om je te verwelkomen bij onze club!